Easytickets este un serviciu de vanzare de bilete online. Easytickets ofera posibilitatea cautarii, selectarii si platii biletelor la diverse evenimente prin intermediul cardului bancar si a altor intrumente de plata online (PayPal etc).

Serviciul este dezvoltat in jurul celui mai modern tip de distributie a biletelor – sistemul print-at-home. Cumparatorii primesc biletele in format PDF, la adresa de e-mail indicata in timpul procesului de cumparare. Biletele sunt pastrate apoi in Istoricul contului personal (in cazul in care acesta exista) sau pot fi reimprimate de oricate ori ulterior, folosind fisierul primit in mesajul de e-mail. Biletele print-at-home vor fi scanate si identificate individual la intrarea in locatie, pe baza codului de bare prezent pe fiecare bilet.

Biletele print-at-home ofera cel putin acelasi grad de siguranta ca si biletele obisnuite, in timp ce adauga avantaje pentru cei care folosesc acest sistem:


Pentru a putea cumpara si folosi biletele print-at-home sunt necesare:


Detalii importante despre biletele print-at-home:


Atentie! Nu cumparati bilete de tip print-at-home decat de pe site-urile agreate de catre organizatorii de evenimente si prezente in comunicarea oficiala a fiecarui eveniment in parte.